Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Blasfemie: Femeie pastor susține că avortul este o dovadă de iubire

O femeie pastor din Statele Unite a susținut într-un mesaj recent că într-o versiune modernă a Predicii de pe munte, Isus ar adăuga la lista de fericiri și că „Ferice de cele care întrerup sarcina, pentru că ele vor fi cunoscute pentru dragostea lor”.

Acest mesaj nu reprezintă nimic altceva decât o erezie și o blasfemie îngrozitoare.

Persoana în cauză se numește Rebecca Todd Peters și este „pastor” în cadrul confesiunii Bisericii prezbiteriene din S.U.A. (PCUSA) și este cunoscută pentru poziția sa pro-avort, lăudându-se chiar într-o predică anterioară că și-a ucis doi dintre proprii copii prin avort . De multe ori, atunci când „predică” la amvon, ea poartă în jurul gâtului o eșarfă cu logo-ul organizației Planned Parenthood, cunoscută ca fiind cea mai mare rețea de clinici de avort din Statele Unite.

În mesajul pe care l-a rostit, ea nu a putut nici măcar să pronunțe eufemismul „avort” pentru a justifica modul grosolan în care a răstălmăcit Scriptura. Ea a ales să ascundă și mai mult realitatea păcatului folosind expresia mai blândă de „întrerupere de sarcină”.

Dar a întrerupe o sarcină nu este altceva decât fapta de a-ți ucide copilul. Poate aceasta să fie vreodată o dovadă de „iubire” sau „bunătate”?

În aceeași Predică de pe munte la care s-a făcut referire, Domnul Isus Hristos afirmă foarte clar că doar și simplul fapt că te mânii pe fratele tău sau îi spui „nebunule” sunt motive suficiente pentru cineva să ajungă sub pedeapsa judecății sau a focului gheeenei.

Ca să nu mai vorbim de faptul că în chiar a șasea poruncă din Decalog spune la fel de clar; „Să nu ucizi” (Exod 20:13), iar a treia poruncă spune „Să nu iei în deșert Numele Domnului” (Exod 20:7).

Să pretinzi că Isus ar suține astăzi ceva despre care Cuvântul lui Dumnezeu și Isus însuși a afirmat contrariul, nu este doar o minciună dezgustătoare ci și o portretizare falsă a persoanei și caracterului lui Dumnezeu.

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.