Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Conferinţa Naţională a Femeilor, la Sovata

În perioada 13-16 mai 2010, Complexul Hotelier Danubius din Sovata, va găzdui Conferinţa Naţională a femeilor cu tema: “Chemate în slujba unui Vis”. Scopul conferinţei este de a prezenta conceptul uceniciei şi motivarea spre a fi “făcătoare” de ucenici.

Invitate sunt: Miriam Charter Director al Programului Doctoral în Educaţie/Învăţământ al Universităţii Evanghelice Trinity, din Deerfield (Chicago), Illinois, SUA;

Wendy Wilson – coordonator al programului de echipare lideri, din Entrust, sunt cele două femei care au început lucrarea de echipare a femeilor din România. Vor fi și alte misionare care au slujit de-a lungul anilor. De asemenea, vor fi alături femei slujitoare din mai multe țări: Bulgaria, Macedonia, Rusia, Rep. Moldova, Africa și din diaspora românească.

Costul conferinței este: la hotel de 2*- 290 lei/pers, la hotel 3*- 370 lei/pers, la hotel de 4* – 450 lei/persoană. Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierilor. Prețul include cazare, demipensiune, pauză de cafea, materiale/participare conferință, piscina, saună, fitness.

Confirmarea și plata se fac până în data de 12 aprilie, la persoana care vă invită sau direct în contul– RO61 BTRL 0670 1205 9361 7800, Banca Transilvania, Fundația EBE, Cluj Napoca cu mențiunea ,,donație conferință”. Numai plata în termen vă asigură locul la conferință. Suma depusă nu se restituie.

Conferința va începe joi, 13 mai, la ora 17, și se va încheia duminică, 16 mai, la ora 12Receptia se va face joi, intre orele 13-17. Insistăm să fim împreună de la început până la sfârșit, vă rugăm deci să ajungeți la timp! Anticipăm un timp binecuvântat… de aceea, vă așteptăm cu toată dragostea.

Din partea echipei de organizare,   Lidia Șchiopu

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.