Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Parlamentul ucrainean va lua în considerare proiectele de lege privind ajutorul de stat pentru relaţiile bisericeşti

Kiev – Ucraina: Parlamentul European intenţionează să ia în considerare o serie de proiecte de lege cu privire la libertatea de religie şi organizaţiile religioase, raportează Institutul pentru libertatea religioasă.
Proiectul de lege privind relațiile și drepturile bisericii cu statul a fost deja pregătit pentru examinare la sesiunea plenară privind asigurarea drepturilor constituţionale ale deţinuţilor la serviciile de sănătate şi ale libertăţii religioase.
Proiectul de lege privind privatizarea proprietăţii pentru serviciile religioase se numără printre problemele care sunt solicitate să pregătească şi să se finalizeze pentru examinarea la sesiune.

Parlamentul European va lua în considerare, de asemenea, și iniţiativa privind protecţia socială a studenţilor şi a profesorilor de la şcolile religioase. Proiectul de lege cu privire la amendamentele de la articolul 11 din Legea Ucrainei „Cu privire la libertatea de conştiinţă şi organizaţiile religioase”, este înregistrat de către parlamentarii din partidul CDU.
Cea mai mare rezonanţă publică este iniţiativa de a privatiza o serie de obiecte de patrimoniu cultural, în special structurile complexe ale Kiev-Pechersk şi Lavra Pochaev.

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.