ÎNTÂLNIRE de TINERET: „Timpul potrivit pentru începerea unei relaţii de prietenie” cu Bebe Ciaușu la Suceava

Când este „Timpul potrivit pentru o relație de prietenie?”. Cum știu că sunt gata să îmi asum responsabilitatea pentru a intra în viața cuiva și pentru a-mi deschide inima pentru o persoană de sex opus? Cum știu că e timpul și persoana potrivită? Sunt întrebări care frămână orice minte și inimă de fată și băiat.

Sâmbătă, 15 februarie, ora 17:00, tinerii Bisericii Baptiste „Betleem” din Suceava, te invită alături de ei să afli răspunsuri biblice la aceste întrebări esențiale pentru viața fiecărui tânăr creștin.

Cu răspunsuri bine documentate vine pastorul Bisericii „Harul” din Ineu, Arad, Bebe Ciașu.

Dacă sunteți în zona Moldovei, profitați de această ocazie unică și petreceți o seară unică alături de Bebe Ciaușu și tinerii de la „Betleem”. Programul va include și un concurs Biblic cu premii, iar la final veți putea participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Nu uitați, sâmbătă, 15 noiembrie, ora 17:00, Biserica „Betleem”, str. Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 32A, Suceava.

BEBE CIAUȘU este pastor și scriitor, profesor. A absolvit Facultatea de Teologie și programul de Masterat în Teologie Pastorală din cadrul Universității „Emanuel” din Oradea. În prezent slujește ca pastor al Bisericii Baptiste „Harul” din Ineu, județul Arad și ca profesor la Colegiul Biblic Est European, unde predă cursul „Biserica în Postmodernism”.

ȘtiriCreștine.ro amintește că sâmbătă, 15 februarie, familia Bianca și Bebe Ciaușu, vor susține o conferință pentru familii cu tema „Familia sub Asediu”, începând cu ora 10:00 la Biserica Baptistă „Betleem” din Suceava.

 

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.