De ce trebuie să mergi la unul din evenimentele „Marele Antreprenor” 2023?

De ce trebuie să participi la unul din evenimentele „Marele Antreprenor” 2023 organizat de Comunitatea oamenilor de afacere creștini Guild Faith? Cel mai simplu răspuns ar fi că este gratuit, dar nu asta este cel mai important! Pentru că abordează teme importante pentru creșterea noastră și aduce în România un vorbitor de mare valoare!

Pe ageda conferinței „Marele Antreprenor” 2023 se vor aborda temele:

  1. Dacă antreprenoriatul implică asumarea de riscuri pentru a crea ceva din nimic, atunci Dumnezeu oare este cel mai mare antreprenor?
  2. Cum dezvoltarea de afaceri contribuie la speranță pentru lumea în care trăim, aducând schimbări și transformări durabile în societate?
  3. Cum Biblia ne arată că antreprenoriatul este o chemare specială și o activitate misionară?
  4. Pentru că suntem creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, noi purtăm în noi spiritul antreprenorial care se află și în afaceri?

Iar despre toate aceastea discutăm împreună cu Matt Bird, un antreprenor și un vorbitor de renume, autor și prezentator la nivel mondial. El va prezenta conferința Marele Antreprenor pentru afaceri de succes și va împărtăși experiențele lui personale care l-au determinat să îl implice pe Dumnezeu în business. Totodată, Matt va răspunde la întrebări din public și se va angaja în discuții pe diverse teme de interes.

Matt a ținut discursuri în 50 de țări în fața a peste un milion de persoane, este autorul a 17 cărți și scrie pentru publicații precum ziarul The Times. Matt a demarat numeroase afaceri și întreprinderi sociale, printre care:

* NAYBA, o fundație globală care ajută bisericile locale să-și iubească aproapele și să-și transforme orașul, fiind și fondatorul acesteia.

* PublishU, o întreprindere globală care ajută oamenii să scrie, să publice și să-și comercializeze cărțile în întreaga lume, unde este coach principal.

* Noto Italy, o întreprindere care ajută oamenii să se odihnească și să investească în orașul Noto din Sicilia, Italia.

* Relationology, o comunitate globală de oameni extraordinari care fac lucruri extraordinare prin relații extraordinare.

* Matt-Bird.com, o platformă care inspiră oamenii în credință prin discursurile, scrierile și emisiunile sale.

Când nu călătorește, trăiește între Londra, Marea Britanie și Noto, Italia. Merită să jertfești câteva ore ca să-l cunoști pe acest om!

Accesul la evenimentul „Marele Antreprenor” este gratuit și se face pe baza formularului de înregistrare completat pe site-ul GuilthFaith.ro

Vino marți, 14 martie, începând cu ora 18:30 pe Bld 21 decembrie 1989 – The Office: Sala B din Cluj-Napoca. Sau miercuri, 15 martie, ora 18:30 la Piața Montreal – Pullman Bucharest World Trade Center: Sala New York.

Conferința „Marele Antreprenor” este organizată de comunitatea oamenilor de afaceri creștini Guilt Faith. Scopul acestei comunități este să ajute oamenii de afaceri să integreze munca cu credința pentru a transforma lumea din jurul lor spre gloria lui Dumnezeu. Împreună, vrem să facilităm o mișcare dedicată conectării și echipării oamenilor de afaceri credincioși.

Urmăriți ȘtiriCreștine.ro pentru a fi la curent cu actualitatea creștină. Fii un creștin informat, ȘtiriCreștine.ro te informează!

 

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.