Lansarea cărții: „Femeia condusă de promisiuni” la Suceava

Fiecare poruncă dată de Dumnezeu poporului Israel este însoțită de o promisiune. Promisiunile lui Dumnezeu sunt puterea care ne pot întări aripile și încuraja inimile frânte într-o lume ostilă. Biblia cuprinde mii de promisiuni relevante și actuale mii de ani pentru orice generație. Un mănunchi special de promisiuni pentru femei a cules Daniela Delibaș în ultimul titlu de carte: „Femeia condusă de promisiuni”.

Vineri, 17 martie 2023, Biserica „Filadelfia” Suceava este gazda evenimentului de lansare a celui mai recent titlu semnat de autorea Daniela Delibaș.

„Cartea „Femeia condusă de promisiuni” te încurajează să-ți ridici privirea de la greutățile vieții și să ți-o fixezi pe Cel care poate și vrea să-Și împlinească promisiunile scrise în cea mai frumoasa scrisoare de dragoste care a existat vreodată: Scriptura. Daniela Delibaș te invita în „sala de așteptare a promisiunilor divine“, unde vei găsi o atmosferă plăcută, caldă, încărcată de Cuvânt divin, experiențe personale și îndemnuri. Vei trăi pe baza acestor promisiuni? Vei lăsa pacea și bucuria care ți-o conferă ele să-ți inunde inima, în timp ce citești această carte? Îndrăznește să pășești și să te bucuri de tot ce are Domnul mai bun pentru tine!” ne spune colega de condei, autoare a cărții „Iubește-L pe Dumnezeu din toată inima”, Rodica Filip.

„Noua carte scrisă de Daniela Delibaș „Femeia condusă de promisiuni” este menită să le readucă aminte femeilor creştine că, în calitate de fiice ale lui Dumnezeu, pot beneficia de binecuvântările promisiunilor divine. Dumnezeul nostru este un Dumnezeu al promisiunilor împlinite! Uneori au fost necesari mulţi ani pentru ca o promisiune divină să se împlinească. Credinciosul Avraam l-a primit pe fiul promis abia la vârsta de o sută de ani. Isaac, la rândul lui, s-a rugat douăzeci de ani ca soţia lui să rămână însărcinată. Urmaşii lor au fost robi patru sute treizeci de ani în Egipt înainte de a vedea împlinită promisiunea de a deveni un popor în mijlocul căruia Dumnezeu să Se reveleze. Iar lumea căzută în păcat a aşteptat mii de ani până când a venit Răscumpărătorul. Dar Dumnezeu S-a ţinut întotdeauna de cuvânt! Autoarea ne aduce aminte că, oricât de mult timp I-ar lua lui Dumnezeu să-Şi împlinească promisiunile faţă de fiicele Sale credincioase, va zgudui cerurile şi pământul dacă va fi nevoie, dar Şi le va împlini, pentru că „[…] făgăduinţele lui Dumnezeu, oricâte ar fi ele, toate în El sunt «da»; de aceea şi «Amin», pe care-l spunem noi, prin El, este spre slava lui Dumnezeu” (2 Corinteni1:20), descrie cu admirație pastorul și autor de carte, Bebe Ciaușu.

„De prea multe ori uităm că în trăirea noastră zilnică, în lupta cu situațiile dificile ale vieții, avem la îndemână o putere pe care o neglijăm adesea: puterea promisiunilor lui Dumnezeu. Prin cartea de față, Daniela Delibaș caută a ne (re)aduce aminte că nu suntem singuri în lupta cu circumstanțele vieții, că ne putem ridica prin puterea promisiunilor lui Dumnezeu, că putem trăi o viață de victorie, o viață împlinită și împlinitoare. Parcurgând fiecare pagină a cărții, cititorul va descoperi mai multe promisiuni decât și-ar imagina vreodată că are Dumnezeu pentru fiecare. „Și vei mai descoperi ceva: faptul că Dumnezeu nu îngăduie niciodată o încercare în viața ta fără a-ți fi pregătit deja modalitatea de a trece biruitoare prin ea”, împărtășește colega de breaslă, directorul RVE Sibiu, Cristina Giurgiu.

Evenimentul de lansare va fi moderat de Ramona Duciuc și va avea invitați pe: Loredana Solovăstru, Vlad Breană, Emi Vieriu; Cântare: Anca Ostafe, Grup „Surori Ipotești”; Poezie: Lidia Duciuc. Programul va fi transmis LIVE pe canalul Bisericii „Filadelfia” Suceava AICI. Dacă sunteți în zonă, nu pierdeți această întâlnire de suflet. Gustați și vedeți ce bun este Domnul prin cartea „Femeia condusă de promisiuni”.

Daniela Delibaș este redactor la RVE Suceava și autoarea titlurilor:  „Femeia care mută munții” (2013) și „Semne ale dragostei Sale” (2017). De asemenea este vocea audio a cărții „Trezirea Leoaicei” de Liza Bevere.

Cartea „Femeia condusă de promisiuni” a fost publicată în 2022 la Editura Scriptum Oradea. Vino alături de autoare și invitații săi să privim şi să ne ancorăm încă o dată în promisiunile divine şi să primim o speranță de nezdruncinat pentru viitor prin ele. Vino să primești darul promisiunilor divine.

 

Nici un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.